Voi myrsky ja mylväys! Eikö tämä vesisade koskaan lopu!?! Eilen illalla ajellessani espanjan tunnilta kotio vettä tuli niin, ettei nähnyt metriä pidemmälle. Kadut lainehti, ja muutenkin ilmassa oli taas maailmanlopun tuntua. Yölläkin heräilin monta kertaa myrskämiseen, mutta aamu kun valkeni, niin sade oli lakannut ja taas on rauha maassa (ja ihmisillä hyvä tahto...?)

Tunnilla jankattiin eilen taas sitä samaa kappaletta, jonka parissa ollaan pari edelliskertaakin vietetty. Toisaalta hyvä niin, jotta me hitaammat pysytään perässä, mutta tuli vaan sellanen "deja vu"-tunne eilen siinäkin mielessä, että tollanen jankkaaminen on mulle aina ollut pakkopullaa. Toisaalta; juuri pari viikkoa sitten taisin manailla, että kun se tahti noilla tunneilla on niin jumalattoman kiivas, ettei ehdi mitään oppia...no, ilmeisesti opemme on nyt ottanut kuuleviin korviinsa nämä luokasta kiirivät kommentit, ja nyt tosiaankin sitten otetaan rauhallisemmin..ens kerraksi saimme kotiläksyksi sentään perehtyä jo uuteen kappaleeseen.

Isänpäivät on juhlittu. Tein sitten siipalle kuitenkin jonkinlaisen täytekakun, kun löysin pakastearkun pohjalta kakkupohjan. Lounaalla käytiin mun vanhempieni luona, joten ihan perinteisen kaavan mukaan mentiin.

Eilen tein elämäni ensimmäisen kerran sinappia. Löysin aivan loistavan pippurisinapin ohjeen, ja kylläpä siitä hyvää tulikin! Vois tehdä muutaman purkin tässä joku päivä sitä lisääkin, ja laitella niitä joululahjoiksi.

Nukkekotiprojekti on edelleen vaiheessa. Tilasin sitten kuitenkin netistä jonkun itsekoottavan -ja maalattavan kalustesarjan, jota nyt odottelen postista. Itse taloa ei vieläkään olla alotettu väkertämään. Hitaita hämäläisiä oomma...

Olen tässä muutenkin päivitellyt sitä, miten erilainen tahti, tai päivärytmi, meillä on tuon siipankin kanssa. Meikähän on se, joka illalla ensimmäiseks menee maate, viimestään siinä puolilta öin, kun tuntuu, ettei silmät pysy auki enää millään. Aamulla sitten yleensä heräilen pirtsakkana siinä kahdeksan aikoihin (mikäli olen yöni hyvin nukkunut). Siippa taas tykkää valvoa joka yö sinne kahteen tai kolmeenkin saakka, ja heräilee sit joskus kymmenen-yhdentoista aikoihin aamupäivällä. Meikä on yleensä siinä vaiheessa jo laittamassa ruokaa, kun siippa kömpii ettimään aamupalaa.ARRRGHHHH!:)

Sitäkin ollaan monesti naurettu, että mä kun ryhdyn johonkin isompaan puuhaan, niin toimeen tartutaan heti rivakasti, mutta siippa tykkää ensin suunnitella sitä asiaa viikkotolkulla, sitten vielä valmistella sitä asiaa viikkotolkulla, ja vasta sitten ryhtyy toimeen. Tämä on osasyynä siihenkin, että se meidän nukkekotiprojekti on vieläkin vaiheessa...:) No, kunhan se nukkekoti jouluks valmiiks saadaan, niin ei kai sillä muulla niin väliä.

Liiton korvauksia oon tässä kovasti odotellut. Hakemukset laitettiin kolmisen viikkoa sitten meneen, eikä vielä oo kuulunut mitään. Alkais olla akuutti tarve niillekin rahoille. Eilen kattelin liiton nettisivuja, niin ruuhkaa siellä kuulemma on, ja käsittely on venynyt jo kuukauden mittaseks. Jotkut työkaverini ovat kuitenkin jo saaneet päätöksen, ja niille ekat korvaukset maksetaan kuulemma tällä viikolla. Vaan missä viipyy miun rahat!?! Niille olis kyllä käyttöä...

Riittäköön nämä löpinät tältä erää. Nyt seuraa taas lisää paljastuksia...