...on raikas talvisää...Vihdoin näilläkin lakeuksilla (?) sataa lunta! Oli oikeesti ihana herätä tähän aamuun, kun maa oli valkeana. Tokkopa nämä lumet vielä maassa pysyy, mutta toivoahan aina saa.

Tämäkin lomautusviikko alkaa olla lopuillaan. Huomenna lähden taas kokeilemaan työntekoa. Näillä näkymin luvassa on peräti 7 päivää töitä, ja sitten taas melkein kolme viikkoa lomautusta. Villit huhut kertoo, että pulju menis vuoden alusta kokonaan pariks kuukaudeks kiinni, vaan ootellaanpa nyt ensin niitä yt-neuvottelun kuulumisia viikon päästä.

Tällä viikolla tuli ensimmäiset liiton korvauksetkin. Eihän niillä tietenkään hurrata, mutta kiva oli välillä käydä ostamassa jääkaappiin jotain muutakin kuin maitoa ja makkaraa. Typylle ostin myös muutaman joululahjan, ja vaatetta. Se on just nyt siinä iässä tuo meidänkin typsylä, että kasvaa ihan silmissä. Uutta vaatetta sais olla hankkimassa koko ajan. Onneks on kirpparit olemassa, sieltä tekee monesti ihan hyviä löytöjä..

Muuten onkin ollut aika hiljanen viikko. Yhtenä päivänä iski vitutus siitä, että sitä on nyt jotenkin niin jämähtänyt tänne kotiin neljän seinän sisälle. Sittenpä saimmekin kutsun kavereilta tulla kylään, ja tänään oomme sinne menossa. Kiva nähdä välillä ihmisiä! Näitä kyseisiä kavereitamme emme ookkaan nähneet pariin vuoteen, joten johan sitä onkin aika käydä kyläilemässä.

Niin, ja kävihän tosiaan rakas serkkunikin meillä yks päivä kyläilemässä...vai oliko se jo viime viikolla...anyway, voisin mä kyllä vähän (?) sosiaalisempaa elämää viettää!!

Olen taas tuskaillut näitten kilojeni kanssa. Montakohan kertaa mä tämänkin vuoden aikana olen alottanut laihtarin, ja lopettanut sen heti viikon jälkeen. Ois ihan pakko ryhdistäytyä, ja ottaa taas kunnolla noi Painonvartijoiden pisteet käyttöön. Yleensä mun onkin helpompi laihduttaa arjen keskellä, mutta nää lomautukset on vieny jotenkin kaiken innon ja energisyyden pois. Sitä mieluummin vaan löhöö sohvalla ja syö kaikka mitä kaapista sattuu löytymään, kuin että ottais itteään niskasta kiinni, ja laskis niitä hemmetin pisteitä. No mutta huomenna kun kerran alkaa se duuni taas, niin ehkä mä siinä samassa syssyssä voisin ottaa ne pisteetkin taas käyttöön..