Lunta on tullut taas himpun verran lisää, enkä enää tänä aamuna voinut vastustaa kiusausta...oli siis pakko lähteä typyn kanssa hankeen telmimään. Oli aivan huisaa! Ensilumi ja joulun tulo on aina mulle yhtä iso juttu...tämä on se vuodenaika, kun itsekin tuntee olevansa taas kuin lapsi. Nautin!

Yksi työviikko jälleen takana, eikä mitään mainittavaa ole tapahtunut. Paitsi että olin siellä kehityskeskustelussa esimieheni kanssa. Suurin piirtein kauhuissani sinne astelin, kun olin jotenkin saanut sen käsityksen, että siellä odottaa kauhea kuulustelu ja syyllistäminen ties mistä. Mutta sehän olikin iisi ja asiallinen juttu. Käytiin läpi osaamisiani ja heikkouksiani, ja miten voisin työssäni kehittyä...sikälimikäli työt vielä ensi vuoden puolella jatkuu, niin yritän opetella pari uutta konetta, ja käydä jotain kurssejakin (lähinnä tuotekoulutusta ja ensiapukurssia...). En saanut mitään suurempia haukkuja, eli suht hyvin olen kai pärjännyt. Ylitöihin voisin kuulemma olla innokkaampi, mutta kun selvitin tämän perhetilanteeni, niin pomokin tajusi, ettei niitä ylitöitä niin vain tehdä. Se oli kiva kuulla, että kokemustani arvostetaan talossa. Takana on kuitenkin yli 12 vuotta jo, joten olenhan mä tuossakin talossa monenlaista kokeillut ja monenlaista nähnyt.

Maanantaina on tosiaan tulossa ne yt-neuvottelut, missä ratkaistaan hyvin pitkälti joulu-tammikuun vuorokäynti ja työpäivät. Kuulemma vuoden 2009 ensimmäinen vuosineljännes näyttää näillä näkymin erittäin huonolta, joten turha kai minunkaan on liikoja odotella. Köyhäillään jatkossakin...

Aikamoinen pettymys oli kuulla siitä, että tänä jouluna emme saakaan töissä syödä jouluateriaa työajalla, vaan se on käytävä syömässä omalla ajalla, jotka nekin on tosin määritelty vuorokohtaisesti, että milloin mikäkin vuoro voi sen ateriansa käydä syömässä. Kiitti vaan tästäkin vähästä! Taidan jättää suosiolla väliin koko aterian, sillä eipä hirveesti nappaa yövuoroviikolla lähteä keskellä päivää takas töihin syömään. No thanks.

Pikkujoulut on sitten joulukuun 13. päivä paikallisessa hotellissa perinteiden mukaisesti. Kattotaan nyt, tuleeko lähdettyä. Sellanen olo kyllä on, että voisin kumota tuopin jos toisenkin...en edes muista koska olen viimeks ollut viihteellä. Eikun muistanpas, 30.8. Tampereella...mutta siitä on IKUISUUS!!!

Tapaus nukkekotiprojekti on nyt sitten siinä pisteessä, että siippa ilmotti ostavansa nukkekodin valmiina, kun ei itse viitsi/halua/osaa/? sellaista tehdä. Olen vähän pettynyt. Omin käsin tehty talo ois ollut persoonallisempi kuin nämä Lundbyn tekeleet, ja ne siihen menneet nelkytä egeä ois ollut nyt muutenkin tarpeen...mutta minkäs teet. Itse sentään askartelen niitten kalusteiden kanssa. Kaikki on jo koottu ja liimailtu kasaan, ja eilen alottelin jo niiden maalaamistakin..ihan hianoja niistä tulee.

Mutta nyt lasagnen kimppuun ja sitten joulutorttuja leipomaan...