Wow, kirjoitan tänne jo toista kertaa. Enpä olisi uskonut.:) En tiedä, mitä tänne pitäisi kirjoittaa, ja miten, mutta naputellaan nyt sitä miltä milloinkin tuntuu...

En kuvittele, että juuri minun blogini kiinnostaisi varsinaisesti ketään, mutta lähinnä teenkin tätä nyt itselleni. Olkoon tämä nyt mun päiväkirjani, jota päivitän silloin kun hyvältä tuntuu. Mutta haluaisin kovasti muuttaa tätä blogini ulkonäköä. Jotain vinkkejähän täältä vuodatus.netistä jo löytyykin, mutta osa meni kyllä multa ihan ohi hilseen. Siksipä olisikin kiva, jos joku mahdollisesti tätä lukeva voisi kertoa, miten esim. saadaan taustakuvaksi joku oma valokuva. Tai miten noita "laatikoita" saisi näkyvimmiksi?

Täksi päiväksi luvattiin kunnon syysmyrskyä tänne Keski-Suomeenkin, mutta taisi se pahin myräkkä olla jo viime yönä. Sähköt oli poikki meiltäkin vajaan tunnin tänä aamuna, ja tietysti se on sadellut koko päivän taas, mutta onneksi ei sen pahempaa.

Kävin äänestämässä. Oma ehdokas oli selkeänä mielessä jo jonkin aikaa. En kyseistä henkilöä henk.koht. tunne, mutta esim. hänen lehtikirjoituksiensa perusteella olen saanut tästä ihmisestä hyvinkin pätevän ja aktiivisen kuvan. Katsotaan nyt kuinka hälle käy. Kun teimme lähtöä äänestyspaikalle, niin tyttö tepevänä kysyi, että ketäs Idolsia sä äiti meinaat siellä kopissa äänestää:) Ja sitten se hupsu kuvitteli, että paikan päällä äänestyskopissa on joku kuiva ihminen luennoimassa politiikan ihmeellisyyksistä:)

Alan pikkuhiljaa myös totuttautua siihen ajatukseen, että huomenna alkaa työt. Tässä nyt ollaan tosiaan pari viikkoa lomailtu, joten kyllähän se raha kelpaa. Harmi vain, että töitä ei näillä näkymin ole luvassa kuin tulevaksi viikoksi, sitten taas lomaillaan pari viikkoa.

Kovasti oon yrittänyt miettiä, että mistä sitä ylimääräistä rahaa saisi hankittua. En liene ainoa, joka tällaisia tänä päivänä miettii, mutta kyllä se ajatus oikeasti on pinnassa koko ajan, kun talolainat ym. maksut painaa päälle, ja tämän hetken tienestit riittää hädin tuskin ruokaan. Kirpparilta varasin jo pöydän joulukuulle, että jos siellä saisi myytyä edes muutaman kympin edestä tavaraa. Se muutamakin kymppi ois kiva lisä, kun on joulut tulossa ja kaikkee...tänä vuonna on kuitenkin itsestään selvää, että vietämme joulua tavallista vaatimattomammin. Aion tehdä lahjoja itse niin paljon kuin suinkin osaan. En ole kätevä käsistäni, eli en osaa ommella tai mitään muutakaan "naisellista", mutta katsotaan nyt josko sitä jotain saisi luovuuden puuskassaan kyhäiltyä. 

Idolsista kun tuolla aiemmin mainitsin, niin olen jälleen ihan koukussa siihen ohjelmaan. Erityisesti noi poikien esitykset on loistavia tätä yhtä wannabe-rokkaria lukuunottamatta...Suuri vääryys on, että Welllu putos viimeks jatkosta! Jätkässähän oli karismaa vaikka muille jakaa! Tytöistäkin löytyy potentiaalia ainakin siitä Annasta. Tosi kaunisääninen laulaja tuntuu olevan.

Iltapäivä alkaa hämärtyä, ja meidän tyttö se pihalla juoksee poikien perässä minkä kintuistaan ehtii:)Pitäisi kai käydä huhuilemassa se jo sisälle. Lupasin tänä iltana pitää lettukestit, joten siinähän sitä on meille kahdelle illaksi ohjelmaa, kun mies on töissä.